Проектът за дигитализирането на 100-те национални туристически обекта наБългарски туристически съюз и Yettel беше

...
Проектът за дигитализирането на 100-те национални туристически обекта наБългарски туристически съюз и Yettel беше
Коментари Харесай

Дигитализирането на 100-те туристически обекта с първо отличие за принос в развитието на интелигентния туризъм

Проектът за дигитализирането на 100-те национални туристически обекта наБългарски туристически съюз и Yettel беше отличен за приноса си в развиването на интелигентния туризъм в страната. Само три месеца след старта си самодейността завоюва наградата „ Интелигентна туристическа дестинация “ на SMARTOURISM.BG за принос в опознаването на значими за страната ни забележителности по един нов и съвременен метод. Отличието беше връчено по време на ежегодната национална конференция SMARTOURISM.BG в София, която се организира под патронажа на Министерството на туризма. 

Иновативният проект за дигитализиране на 100-те обекта дава опция на феновете на Националното придвижване „ Опознай България – 100 национални туристически обекта “ да получават цифрови печати от обектите, равностойни на тези, събирани на хартия. Това е допустимо в мобилното приложение на Yettel, което към този момент е отворено за всички консуматори, достъпът е изцяло безвъзмезден, а цялото наличие може да бъде намерено и на британски език. 

В цифровата версия на 100-те туристически обектамогат да бъдат открити профилите на всички 176обекта, част от Движението, които предоставят важна и потребна информация за посетителите като локация, работно време и др. В профилите на частот обектите са добавени и любопитни аудиоразкази, както и впечатляващи видеоистории. Видеата включват особено основани за плана илюстрации на едни от най-талантливите модерни български актьори, както и кратък роман с любопитни обстоятелства за обекта. Първите създадени видео и аудиоистории са за едни от най-популярните и посещавани обекти като Казанлъшката гробница, Музей „ Старинен Несебър “, Античен театърЯгодинска пещера, като се планува поетапно да бъдат добавяни нови. 

Дигитализацията на Движението дава доста нови благоприятни условия и хрумвания на хората по какъв начин да прекарват повече пълноценно време на открито заедно с обичаните си хора. Една от задачите на проекта е и да послужи завръзка сред поколенията, защото е насочен към младата публика, която избира смарт технологиите и цифровото пространство. Приложението ще бъде от време на време допълвано с ново наличие и функционалности.

За Yettel:

Yettel България е телекомуникационна компания, част от PPF Group, която свързва над 3 милиона консуматори с хора, технологии и бизнеси. В осъществяване на своята задача да бъде най-хубавото място за покупка и владеене на устройства, Yettel обезпечава на своите клиенти неповторима екосистема от премиум артикули и услуги, дружно с извънредно потребителско преживяване. Освен най-богатото портфолио от смарт устройства измежду телекомите, Yettel е единственият мобилен оператор в България, който предлага три години безвъзмездна гаранция за всеки смарт телефон в каталога си, както и личен оторизиран сервизен център.

През своята над 20-годишна история на българския пазар компанията сполучливо се утвърждава като пионер в региона на безжичните мрежи, като става  първият български телекомуникационен оператор с шест поредни Best in Test документа за най-хубава мрежа, присъдени от интернационалната организация за относителен разбор umlaut, част от Accenture. За втора поредна година мрежата на Yettel бе класирана и измежду първите по качество 25% мобилни мрежи в международен мащаб, тествани от umlaut.

Компанията има над 1900 чиновници, разполага с комерсиална мрежа от над 180 магазина, а мобилната ѝ мрежа покрива над 99% от популацията на България.

За повече информация, апелирам, посетете yettel.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР